– Dobili smo lijepe vijesti od Ministarstva porodice omladine i sporta da nam je odobren projekat u vrijednosti 2.450 KM, pod nazivom ” Radno okupacione aktivnosti za djecu i omladinu autističnog spektra i terapijska podrška porodicama”

Obilježili smo 2. april, Svjetski dan svjesnosti o autizmu. Manifestacija je podržana od Grada Banja Luka i drugi put organizovana u “Staklencu”. Protekla je u dobroj atmosferi, druženju, pjesmi i igri. Gosti su nam bili “Vrapčići”, KUD “Sveti Sava”, predstavnici mnogobrojnih organizacija i medija. I ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji nas godinama podržavaju.

– Isto veče u Indeksu je održan i humanitarni koncert na kojem su nastupile grupe Lady D, Klikeri, Spidfrik i Ispad, a sredstva su prikupljena za didaktički materijal.

25

Najavljujemo svim našim članovima da će u četvrtak naveče, 24. 4. u Kafiću Mister X, od 19 časova, na inicijativu vlasnika, koji je prepoznao naš rad, biti organizovano humanitarno veče. Prihod je namijenjen našem Udruženju i biće iskorišćen za rad sa korisnicima. Zahvaljujemo unaprijed i pozivamo sve prijatelje Udruženja “Djeca svjetlosti” na druženje !