Ove godine naše Udruženje svečano je obilježilo u Banjaluci Svjetski dan autizma.
Bilo je planirano druženje sa građanima na Trgu, ali zbog hladnog i kišovitog vremena, bili smo u Staklencu. Još jednom se pokazalo da je dobra volja najvažnija. U organizaciji su učestvovali naši članovi i stručnjaci, kao i uvijek vrijedni volonteri.

U gostima su nam bili predstavnici drugih udruženja, zatim Centra “Zaštiti me”, predstavnici Grada, medija i mnogi drugi. Bilo je posebno veselo kad su nam se pridružili i “Vrapčići” i družili se sa našom djecom i volonterima, kroz igru i pjesmu.

Cilj je bio upoznati širu javnost sa našim radom i istaći sa kojim se problemima susrećemo. Možemo reći da je u potpunost ostvaren. Bili smo zastupljeni i u nekoliko emisija RTRS-a, ATV-a, BEL TELEVIZIJE ,kao i u mnogim pisanim medijima. Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos ovom, za nas veoma važnom događaju. Posebno se zahvaljujemo našim volonterima, koji su 2. aprila uveče, organizovali i humanitarni koncert, u prostoru Elektro fakulteta, gdje su prikupili sredstva za naše Udruženje, ali i upoznali mlade sa našim radom.

08